ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

  • Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
  • στις 10:35:00 π.μ. -

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Με ένα χρυσό , ένα αργυρό και τρείς θέσεις στην οκτάδα γύρισε από την παρθενική του εμφάνιση στο Χειμερινό Πρωτάθλημα κολύμβησης Παμπαίδων – Παγκορασίδων Νοτίου Ελλάδας ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. , που έγιναν στο ΟΑΚΑ 14-16 Φεβρουαρίου.
   Το καινούριο τμήμα του συλλόγου, συμμετείχε στο Πρωτάθλημα με δύο αθλητές-τριες και έκανε ποδαρικό με το δεξί.
   Φέτος στους αγώνες, παρόλα τα προβλήματα  στα περισσότερα κολυμβητήρια της χώρας, είχε μεγάλη συμμετοχή και υψηλές επιδόσεις.
  Από τον Ευβοϊκό Γ.Α.Σ. ένα χρυσό κέρδισε ο Αγγελόπουλος Μιχάλης στα 200 μέτρα πρόσθιο με χρόνο 2:39:33 και ένα αργυρό στα 100 μέτρα πρόσθιο με χρόνο 1:12:46 χάνοντας στην χεριά από τον Αναγνώστου αθλητή της Μυτιλήνης.
  Επίσης, πλασαρίστηκε και στην 4η θέση στα 200 μέτρα Μικτής Ατομικής με ατομικό ρεκόρ με χρόνο 2:26:71.
  Ενώ η αθλήτρια Πασσά Παναγιώτα με πολύ καλές εμφανίσεις τερμάτισε στην 5η θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 1:04:69 και στην 6η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 29:58..
  Οι αθλητές του συλλόγου έκαναν μία δύσκολη προσπάθεια, πηγαίνοντας για προπόνηση όλη την χειμερινή περίοδο τρείς φορές την εβδομάδα σε κολυμβητήρια της Αθήνας, με προπονητή τον Γλωσσιώτη Απόστολο και περιμένουν το άνοιγμα του κολυμβητηρίου της πόλης μας, μετά την δέσμευση και την μεγάλη προσπάθεια της  Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.
   Το καινούριο τμήμα του συλλόγου από τον Μάρτιο περιμένει γονείς και τα παιδιά τους, στην πισίνα της πόλης μας.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ