ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  • Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ. ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
  • στις 8:38:00 π.μ. -
Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων των τριών κολυμβητικών σωματείων (Ευβοϊκού ΓΑΣ – ΝΟΧ – ΑΚΟΧ) με τον δήμαρχο Χαλκίδας Ζεμπίλη Αθανάσιο και συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει, η θέρμανσης της πισίνας.
Ο δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε στον διαγωνισμό προμήθειας του πετρελαίου, και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.
Κατέληξε με την δέσμευση εκ μέρους του , ότι μέχρι τέλους Νοεμβρίου, θα επαναλειτουργήσει κανονικά, για τα σωματεία και τους πολίτες της πόλης μας.
Το τμήμα κολύμβησης του Ευβοϊκού ΓΑΣ θα λειτουργήσει κανονικά όλο αυτό το διάστημα κάνοντας ξηρή προπόνηση (γυμναστική), στις ώρες και ημέρες των τμημάτων εκτός Σαββάτου, έτσι ώστε τα παιδιά με το άνοιγμα της πισίνας να ξεκινήσουν άμεσα.
Η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα θα συμμετέχει και στην ημερίδα Grand prix που θα γίνει στο Καρπενήσι 23 Νοεμβρίου.

Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.

Τμήμα κολύμβησης

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ