ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

  • Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
  • στις 8:14:00 π.μ. -
Με μεγάλη συμμετοχή των μικρών αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιουλίου στο κολυμβητήριο της πόλης μας, εσωτερική ημερίδα (επίδειξη).
Τα μικρά «δελφινάκια» της ομάδας μας, έδειξαν τις κολυμβητικές τους ικανότητες, μπροστά στους γονείς και τους προπονητές τους.
Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. συνεχίζει να διδάσκει τα μυστικά της κολύμβησης, μέσα από έμπειρους καθηγητές Φ.Α. και να προσαρμόσει τα προγράμματα εκμάθησης και άσκησης στις ανάγκες των παιδιών.
Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν στα παιδιά, καπελάκια με το λογότυπο της ομάδας, αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και δροσερό παγωτό, προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Βασιλείου».
Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς και συνοδούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και να τους  ενημερώσει ότι τα τμήματα εκμάθησης θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους και κατά τον μήνα Αύγουστο.

Οι προπονητές της ομάδας , Γλωσσιώτης Απόστολος, Νιάχου Νότα, Τζελάς Κωνσταντίνος, Μπαρδακλή Αλεξάνδρα, Σταθοπούλου Φαίδρα, Γαβριήλ Σιμεόνι και το Δ.Σ. σας εύχονται καλό καλοκαίρι!!!Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ