ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 2015

  • Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
  • στις 9:32:00 μ.μ. -
Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 4 Ιουλίου η καλοκαιρινή γιορτή ημερίδα (τεστ προόδου) του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. για τις ακαδημίες του συλλόγου  σε συνεργασία με τον ΝΟΧ και τον ΑΚΟΧ , στο κολυμβητήριο της πόλης μας.
Πλήθος παιδιών κατέκλυσαν την πισίνα δείχνοντας οι μικροί κολυμβητές -τριες την πρόοδο τους και τις κολυμβητικές τους ικανότητες!!!
Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν στα παιδιά, αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και δροσερό παγωτό, προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Βασιλείου».
Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. θέλει να ενημερώσει τους γονείς και τα παιδιά ότι τα τμήματα εκμάθησης θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους όλο τον Ιούλιο και κατά τον μήνα Άυγουστο.
Οι προπονητές της ομάδας , Γλωσσιώτης Απόστολος, Νιάχου Νότα, Παύλου Αναστασία, Τζελάς Κωνσταντίνος, Σταθοπούλου Φαίδρα, Καμαριώτη Αγγελική, Γιάνναρου Μαριαλένα και το Δ.Σ. σας εύχονται καλό καλοκαίρι!!!


Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.


Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ